Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 170 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? Aquest projecte pretén debatre i compartir iniciatives educatives i transformadores, als nivells personal com interpersonal com col·lectiu, per visibilitzar, (re)pensar i articular respostes a fenòmens de violències de gènere interseccional, especialment a nivell estructural.

Podeu descarregar l’infopack del projecte, amb tota la informació detallada, aquí: info-pack

Àmbit temàtic: Ciutadania europea, drets humans, educació, feminisme, LGBTIQ+, networking internacional

Quan? Del 24 al 30 d’octubre de 2016, durant aproximadament una setmana, tindrà lloc l’intercanvi presencial a França. De tota manera, les activitats del projecte es duran a terme entre l’agost 2016 i el març 2017, mesos durant els quals les persones participants dels diferents països es mantindran en contacte i duran a terme activitats conjuntes al voltant de l’objectiu del projecte. El dia 24 d’octubre a les 17:00 tots els participants han d’haver arribat al projecte.

On? A l’entorn de Rennes (França). Per saber les rutes de viatge recomanades, consulteu l’infopack.

Com? Podràs descarregar properament el programa complet d’activitats que es duran a terme dia per dia aquí. Tingues en compte que aquest programa pot estar subjecte a modificacions menors.

Països participants: Bulgària, Croàcia, Espanya, França, Itàlia, Malta, Polònia i Turquia

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a 3 participants a aquest projecte. Per aplicar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (veure infopack). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com aplicar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets, quina és la teva formació prèvia en feminisme interseccional, i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.