Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 270 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? “Volunteering for a better future” és un projecte que explora les possibilitats que pot oferir el voluntariat al jovent europeu a nivell personal i col·lectiu.

Podeu descarregar l’infopack del projecte, amb tota la informació detallada, aquí: info-pack-ye-volunteering-for-better-future-1

Àmbit temàtic: Ciutadania europea, Drets humans, Gestió d’equips, Inclusió social, Networking internacional, Voluntariat

Quan? Del 14 al 20 de novembre de 2016. 

On? Marijampolė (Lituània). Per saber les rutes de viatge recomanades, consulteu l’infopack.

mapadelituania

Com? Podeu descarregar el programa d’activitats detallat aquí: youth-echange-program-volunteering-for-better-future-1. Tingueu en compte que aquest programa pot estar subjecte a modificacions menors.

Països participants: 5 (Eslovàquia, Espanya, Itàlia, Lituània i Turquia)

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a 2 participants a aquest projecte. Per aplicar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (270 euros per persona). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com aplicar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets, quin és el teu contacte amb el món artístic, i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.