Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 270 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? “trEAT better for yourself” és un intercanvi juvenil que comptarà amb la participació d’una quarantena de joves procedents d’arreu d’Europa. L’eix vertabrador del programa d’activitats és l’alimentació saludable; amb tot, no únicament s’adreçaran temes de salut relacionats amb els canvis dietètics produïts als països occidentalitzats en les darreres dècades, sinó que també es treballaran hàbits de vida lligats a la gastronomia, la cuina casolana i tradicional, i el fet alimentari com a element de cohesió social i benestar personal. Descarregueu aquí l’info pack del projecte: Info Pack – trEAT better for yourself

Àmbit temàtic: Salut, Gastronomia, Cultura

Quan? Del 3 al 10 d’abril de 2016

On? A Haymana/Ankara (Turquia). L’aeroport més proper és el d’Ankara. L’organització amfitriona organitzarà el transport des de l’aeroport fins a l’allotjament, pel preu de 10€ per participant.

Com? S’utlitzaran metodologies pròpies de l’educació no formal, com ara tallers, seminaris, performances i demostracions pràctiques d’habilitats culinàries i preparació de receptes. El rerefons constant serà la reflexió col·lectiva propiciada per l’aprenentatge vivencial i experiencial (learning by doing).

Països participants: Espanya, Estònia, Grècia, Hongria, Romania i Turquia

Places disponibles: Adalet pot enviar 6 persones a aquest projecte: 5 d’edats compreses entre 18 i 30 anys, i un/a líder de grup sense límit d’edat. Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n aquí.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant fins al límit establert (en aquest cas, 270€ per participant). Cada participant haurà de pagar 10€ a l’arribada a Turquia, en concepte de transport des de l’aeroport fins a l’hotel. Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals.

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.