Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport,  allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? Probablement no et resulti familiar el terme NEET: és l’acrònim anglòfon de Not in Employment, Education or Training (NEET), el que en català correspondria als populars “Ni-Ni’s”: joves que ni estudien, ni treballen. D’ençà de l’inici de la crisi econòmica, a Europa l’atur juvenil s’ha incrementat en 1.5 milions de persones, i actualment 1 de cada 6 joves europees/us es troba en situació de risc d’exclusió social, moltes vegades en un context de NEET, que al seu torn s’associa a malestar psicosocial i a un empitjorament de la salut.

Font: Cyprus Recruiter (http://www.cyprusrecruiter.com/careerkit.aspx?ID=144)

Font: Cyprus Recruiter (http://www.cyprusrecruiter.com/careerkit.aspx?ID=144)

 

Font: The Guardian (http://www.theguardian.com/news/datablog/2012/oct/22/not-in-education-employment-training-europe-neet)

Font: The Guardian (http://www.theguardian.com/news/datablog/2012/oct/22/not-in-education-employment-training-europe-neet)

Accedeix a l’informe NEETs: Young people not in employment, education or training: Characteristics, costs and policy responses in Europe, de l’European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions.

Àmbit temàtic: Emprenedoria, Inclusió social, Ciutadania europea

Quan i on? Al llarg de tot el 2016: 7-13 de febrer a Tetovo (Macedònia), 13-16 d’abril a Bratislava (Eslovàquia) i 17-22 d’octubre a Riga (Letònia)

Finançament: Segons condicions generals del programa Erasmus+

Més info: Si vols participar al projecte has de sol.licitar-ho directament a SaltoYouth.net, per a cada activitat per separat, segons s’indica:

On track – Different youth work approaches for different NEET situations.
Cross-sectoral conference on NEET issues.
13 – 16 April 2016, Bratislava, Slovakia
More info
NEET Project Factory
Training course on cross-sectorial project development, involving and targeting young people in NEET situations.
17 – 22 October 2016, Riga, Latvia
More info
Together for NEET 
Cross-sectoral training course on NEET issues.
07-13 February 2016, Tetovo, Macedonia
More info
.

Informa’t al web del projecte. Es poden presentar sol.licituds a nivell individual o en tant que soci/a d’Adalet, amb la qual cosa les probabilitats de resultar seleccionat/da seran majors. Totes les sol.licituds on es faci constar la condició de soci/a d’Adalet de la persona sol.licitant seran degudament comprovades. Si ets soci/a i necessites informació o ajuda de l’Associació Juvenil Adalet, pots contactar amb nosaltres a:

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.