Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 400 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? El projecte pretén convertir la bonica regió de Malatya (Turquia) en un espai de trobada cultural i identitària entre joves procedents de 5 països diferents, i esdevenir un espai de reflexió sobre la situació dels drets de les dones en l’actualitat, prenent com a punt de partida l’Acord d’Amsterdam de maig de 1999, que establí entre altres coses el dret a la igualtat dona-home i a una vida lliure de violència. El debat se centrarà en la comprensió plena del sofriment que caracteritza la vida de moltes dones a Europa i arreu, i en la necessitat imperiosa de construir un món en què es respecti, de facto, el dret a una vida plena i lliure de violència. Es reflexionarà sobre els assoliments i els reptes dels feminismes en els diferents àmbits, àrees geogràfiques i cultures, les prioritats comunes i divergents, i es posaran en comú perspectives i idees al voltant de nocions més complexes del que semblen com ara igualtat, violències, gènere, llibertat o empoderament, per citar-ne només unes quantes. Totes les opinions, experiències i punts de vista seran ben rebuts sempre i quan parteixin del respecte i s’emmarquin en una postura epistèmica i ontològicament coherent dins alguna de les múltiples corrents de pensament que configuren els feminismes, evidentment anant molt més enllà dels feminismes occidentals i/o eurocèntrics.

Podeu descarregar l’infopack del projecte, amb tota la informació detallada, aquí: Info-Pack-Tears-of-the-Women

Àmbit temàtic: Ciutadania Europea, Cultura, Drets Humans, Feminisme

Quan? Del 20 al 29 de juliol de 2017. 

On? A Malatya (Turquia). Per conèixer les rutes de viatge recomanades, consulteu l’infopack.

 

Com? Podreu consultar el programa detallat d’activitats a l’infopack i/o se us remetrà per correu electrònic dies abans del projecte.

Països participants: 5 (Bulgària, Espanya, Polònia, Romania i Turquia)

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a 8 participants a aquest projecte (7 participants + 1 líder de grup). Per sol·licitar de participar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del projecte es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (400 euros per persona). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com sol·licitar de participar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets, quin és el teu contacte amb el món del feminisme i els drets humans, i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.