Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 275 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? Aquest projecte pretén explorar les possibilitats de l’educació fora d’aules o a l’aire lliure (outdoor education) en un context internacional, amb 29 participants vinculats al món educatiu procedents de 12 països europeus.

Pots descarregar el booklet del projecte, amb tota la informació detallada, aquí: Outdoor Education Booklet

Àmbit temàtic: Ciutadania europea, educació, gestió d’equips, inclusió social, networking internacional

Quan? De l’1 al 10 d’octubre de 2016

On? A Liptovsky Mikulas (Eslovàquia). Per saber les rutes de viatge recomanades, consulta el booklet.

Com? Al booklet pots trobar el programa detallat d’activitats. Tingues en compte que pot estar subjecte a modificacions menors.

Països participants: Bulgària, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, França, Itàlia, Lituània, Romania, Macedònia, Regne Unit, República Txeca i Turquia

Places disponibles: Adalet pot enviar 2 participants a aquest projecte. Per aplicar, cal enviar un vídeo curt de presentació a ajadalet@gmail.com.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (veure booklet). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com aplicar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu vídeo curt de presentació a ajadalet@gmail.com.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.