Què? “Open to New Horizons” és un projecte sobre la promoció de l’emprenedoria entre el jovent, en què es treballaran metodologies de treball, es compartiran experiències i es promourà la creació de col·laboracions interessants i sostenibles per tal d’implementar iniciatives comunes.

Àmbit temàtic: Emprenedoria, lideratge, inclusió social

Quan? Del 10 al 15 de junyde 2015

On? A Zakopane, prop de Poronin (Polònia). El punt de trobada de totes les persones participants serà Carcòvia, des d’on l’organització s’ocuparà del transport fins a Zakopane.

Poronin (Polònia)

Com? S’utilitzaran models com ara energizers, discussions, jocs, grups de treball, reunions amb persones expertes, presentacions, pel·lícules, etc.

Països participants: Bulgària, Catalunya, Croàcia, Eslovàquia, Itàlia, Polònia i Suècia

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a 4 persones a aquest projecte

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert, que en aquest cas concret és de 275€ per participant. Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals.

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]