Què? Aquest projecte pretén reflexionar i aportar solucions al problema de l’obesitat a les societats occidentals i -sobretot- occidentalitzades, particularment per mitjà de la promoció de canvis en l’estil de vida del seu jovent. Per introduir-vos al tema, us deixem un article en dues parts de la nostra presidenta Elisabet Tasa Vinyals titulat Leptina, patatas fritas y modelo estético heteroimpuestoprimera part i segona part.

Àmbit temàtic: Salut

Quan? Del 22 al 28 de juliol de 2015

On? A Siirt (Turquia). No hi ha vols directes a aquesta ciutat; cal comprar bitllets d’avió fins a Diyarbakir, una ciutat propera, on s’agafa un autobus (costa uns 10€) fins a Siirt.

Siirt

Com? Es treballarà de forma participativa usant eines d’educació no formal, com ara tallers, seminaris, activitats artístiques, etc. També es duran a terme activitats de descoberta de l’entorn i de promoció del networking internacional.

Places disponibles: Adalet pot enviar 9 persones a aquest projecte

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (en aquest cas, 400€). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals.

Consideracions específiques del projecte: els participants han de tenir entre 18 i 28 anys. L’organització coordinadora ha elaborat un info pack molt complet que és imprescindible que tota persona participant llegeixi i accepti. El podeu descarregar aquí: Non-Stop Running Info Pack

 

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]