Què? El training course que presentem s’organitzarà en tres blocs principals d’activitats:

– El primer bloc proporcionarà a les persones participants l’oportunitat de desenvolupar les seves competències personals en els camps del treball en equip, el lideratge, la solució de problemes, les habilitats de presentació i entrenament, la gestió de projectes i la gestió de conflictes.

– La segona part del projecte se centrarà en la implementació de les habilitats esmentades en els contextos vitals (projectes, activitats diverses…) en les quals les persones participants prenen part a la seva vida quotidiana. Es crearà un espai on compartir les pròpies experiències i intentar aplicar les habilitats, mètodes i tècniques teòriques tot creant models de projecte.

– El tercer bloc del programa s’enfocarà al programa Erasmus+, i les persones participants gaudiran d’un espai on conèixer millor aquesta iniciativa i treballar en el desenvolupament de noves idees per a projectes.

Àmbit temàtic: Comunicació, lideratge, gestió d’equips, networking internacional

Quan? De l’11 al 18 de juliol de 2015. S’accepten bitllets d’anada i/o tornada uns dies anteriors/posteriors a les dates del projecte.

On? A Eslovàquia (Nízke Tatry, entorn de muntanya situat prop del poble anomenat Liptovsky Mikulas). Els aeroports més propers són Bratislava, Praga i Košice. Les persones participants s’allotjaran a la Penzion Larion, en habitacions/apartaments de 2-5 persones amb wi-fi, nevera, TV i lavabo privat. Hi ha pistes de futbol i bàdminton i taules de ping-pong i de billar que es poden usar gratuïtament, i pagant un extra es pot accedir a la sauna, al jacuzzi, al servei de massatges i al lloguer de bicicletes.

Mapa Eslovàquia

Com? Cadascuna de les tres parts exposades anteriorment estarà basada en una aproximació metodològica no formal i es comptarà amb formadores i formadors experts que procuraran la inclusió dels estils d’aprenentatge diversos presents entre les persones participants per tal de maximitzar les possibilitats d’assolir les expectatives personals de tothom.

Països participants: Bulgària, Catalunya, Eslovàquia, Eslovènia, Macedònia, República Txeca, Romania i Turquia

Places disponibles: Adalet pot enviar 4 persones a aquest projecte

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert, que en aquest projecte concret és de 275€ per participant en el cas de Catalunya. Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals.

En aquest cas concret, l’associació organitzadora ens ha informat que deduirà una quota de participació de 20€ per persona de la quantitat a reemborsar en concepte de transport. És important remarcar que aquesta quota és totalment aliena a l’associació Adalet, atès que casualment el seu import coincideix amb el de la quota vitalícia que es paga per esdevenir soci/a de la nostra entitat, que inclou la participació il·limitada a totes les nostres activitats locals i internacionals.

Requisits específics del projecte: a banda dels habituals, l’associació organitzadora d’aquest projecte ens ha comunicat que:

No accepten participants amb un nivell d’anglès inferior al B2 del Marc Europeu, la qual cosa modifica el criteri excloent nº 3 de la nostra normativa interna (veure la normativa del sistema de selecció de participants a l’apartat d’informacions pràctiques per a projectes internacionals al nostre web).

– És recomanable posseir experiència en treball en equip, presentacions i training courses (tot i que no imprescindible).

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]