Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 170 euros per persona i viatge (anada i tornada) en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? Aquest projecte està dirigit a totes aquelles persones afectades o preocupades per qüestions relacionades amb la conciliació familiar, la compatibilització de la vida personal i professional, els usos del temps, etc., i/o que estiguin interessades en l’anàlisi de les mateixes des d’una perspectiva de gènere. El projecte permetrà la formació d’un gran grup internacional i multidisciplinar que treballarà dividit en dos subgrups diferenciats: un es dedicarà a l’elaboració d’un estudi de camp mitjançant entrevistes a dones, i l’altre treballarà en un estudi en forma d’informe sobre la situació de les dones en els nostres diferents països d’origen pel que fa a aquestes problemàtiques.

Si estàs pensant de participar-hi, et recomanem intensament que facis un cop d’ull – si no les coneixes ja – a aquesta vinyeta sobre el concepte de càrrega mental (en francès), i/o a la comunitat cibernètica Malasmadres (en castellà).

Tens més informació sobre el projecte a l’infopack del mateix, disponible aquí: Infopack_Women WLB

I aquí podeu consultar el programa (provisional) d’activitats dia a dia.

Àmbit temàtic: Ciutadania Europea, Drets Humans, Feminisme, Gestió d’equips, Recerca

Quan? Del 25 al 30 de setembre de 2017. 

On? A Celano (Itàlia)

Com? Hi haurà grups nacionals, cadascun d’ells compost per 7 dones joves (22-30 anys) afectes o coneixedores directes de les qüestions esmentades, 1 expert/a amb titulació universitària superior i competència proficient sobre la temàtica, i 2 persones vinculades al món polític o activista, i per tant amb cert poder de decisió, almenys a nivell local, sobre les polítiques del seu entorn. Al seu temps, els grups nacionals es barrejaran i dividiran en dos subgrups de treballl, un que elaborarà l’informe sobre la situació de les dones i un altre que realitzarà el treball de camp (entrevistes).

Països participants: 6 (Bulgària, Espanya, Itàlia, Lituània, Portugal, i Sèrbia). Representarà Espanya una coalició mixta entre la catalana Associació Juvenil Adalet i la valenciana Federacion de Cooperativas Agroalimentares de la Comunidad Valenciana)

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a un total de 10 persones a aquest projecte (7 participants + 1 expert/a + 2 agents polítics/activistes), tot i que s’intentarà que el repartiment de participants procedents de la nostra entitat i la valenciana sigui equitatiu. Els participants han de tenir edats compreses entre els 20 i els 30 anys, tot i que es poden contemplar excepcions en les edats limítrofes. Per sol·licitar de participar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com, al qual es respondrà demanant més informació, si és necessari. Prèviament, cal haver formalitzat la inscripció a l’associació Adalet, des d’aquesta mateixa pàgina.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del projecte es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (170 euros per persona). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com sol·licitar de participar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets, quin és el teu contacte amb el món de la conciliació, usos del temps, i/o feminismes, i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com.

3. Se’t requeriran una sèrie de documents i formularis, que caldrà que ens retornis complets.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.