Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins al límit establert a l’infopack, l’allotjament i la manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? L’atur és una constant entre les preocupacions principals del jovent europeu. Conceptes com formació i capacitació, o més recentment emprenedoria i networking, omplen les nostres vides sense que moltes vegades tinguin una aplicabilitat clara a les nostres vides. Sigui com sigui, arreu d’Europa es constata que el nombre de joves hipertitulats però dubtosament formats està en augment, així com augmenta el nombre de persones en la franja d’edat de la joventut que cronifiquen situacions indesitjables com són l’atur, la desocupació o la dependència dels progenitors i/o de les ajudes públiques. Les polítiques d’educació i treball d’alguns països incentiven a la llarga aquestes dinàmiques, contribuint a l’immobilisme vital i a la insostenibilitat de les nostres societats. En aquest context, aquest projecte pretén posar sobre la taula els elements clau per a una reflexió transnacional i transgeneracional sobre el concepte del treball i – més enllà – de l’ocupabilitat i la gestió de la pròpia vida, tant a un nivell personal com col·lectiu. Es convidarà els joves a repensar no únicament les formes de relacionar-se amb la societat i el context on viuen (des de la queixa fins a la reconstrucció activa), sinó també i especialment les eines que poden potenciar per créixer personalment en contextos potser desfavorables i crear, amb aquest creixement, transformació social.

Per a més informació, incloent l’infopack, pots contactar amb nosaltres.

Àmbit temàtic: Ciutadania Europea, Emprenedoria, Gestió d’equips, Inclusió social, Lideratge, Networking internacional

Quan? Del 15 al 23 de novembre de 2017

On? A Tryavna (Bulgària)

Països participants: 5 (Bulgària, Croàcia, Espanya, Grècia i Itàlia)

Places disponibles: Adalet pot enviar 4 participants (18-22 anys) i un líder de grup (sense límit d’edat) a aquest projecte. Per sol·licitar de participar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com. Si cal dur a terme un procés de selecció, es prioritzaran les sol·licituds més adequades pel que fa a edat, interès expressat pel projecte, preparació general, i nivell d’anglès. Prèviament, cal haver formalitzat la inscripció a l’associació Adalet, des d’aquesta mateixa pàgina (aquí).

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del projecte es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (veure infopack). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com sol·licitar de participar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.