Què? “Gender Positive” és un projecte que neix amb l’objectiu de construir un espai per al diàleg entre joves de diferents països per tal que puguin compartir els seus coneixements i habilitats al voltant del tema del gènere i la sexualitat, amb la finalitat de desenvolupar una mirada panoràmica sobre l’estat d’aquestes qüestions a Europa. Les principals temàtiques que s’abordaran en aquest projecte són: a) Gènere i sexualitat, b) Igualtat de gènere i igualtat d’oportunitats, c) Orientació sexual, d) Seguretat sexual, salut sexual, e) Estereotips de gènere, f) Sexualització dels mitjans, publicitat i objectificació, g) Pornografia.

Descarregueu aquí l’info pack del projecte: TC_GP_Infopack

Àmbit temàtic: Feminisme, sexualitat, drets humans, salut

Quan? Del 10 al 17 de novembre de 2015

On? A Brežice (Eslovènia). Els aeroports més propers són Zagreb (capital de Croàcia) i Ljubljana (capital d’Eslovènia). Descarregueu aquí un dossier amb més informació sobre com viatjar: TC_GP_Travel_Book

GenderPositive

Com? Les persones participants compartiran els problemes i dificultats que es troben en el dia a dia com a joves i/o treballadores/s amb la joventut. El grup desenvoluparà, mitjançant l’establiment de sinèrgies i l’ús d’elements de l’educació no formal, metodologies apropiades per promoure una cultura juvenil del respecte i el coneixement envers el gènere i les orientacions sexuals. Així mateix, el grup elaborarà i recercarà mitjans i aproximacions que permetin lluitar contre els estereotips i les inequitats existents, i proveïrà eines per al pensament crític i la deconstrucció dels missatges perniciosos dels mitjans de comunicació. Es treballarà també la divulgació de la sexualitat segura i saludable, prenent en consideració la definició de sexualitat de l’OMS com una àrea inherent al potencial humà que comprèn temàtiques de corporalitat, identitat, afectivitat i respecte a les diferències. Durant el projecte, es visitaran organitzacions i iniciatives diverses que treballen diàriament en els àmbits de la identitat de gènere, violència de gènere i sexualitats. L’organització amfitriona, Društvo Avtonomija, és experta en aquestes temàtiques.

Països participants: Alemanya, Bulgària, Catalunya, Eslovènia, Grècia, Itàlia, Regne Unit i Romania

Places disponibles: Adalet pot enviar 3 persones a aquest projecte

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert. Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals.

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]