Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 275 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? El projecte brindarà als participants una oportunitat per enfrontar-se a qüestions relacionades amb la migració a l’Europa contemporània i el desenvolupament de la inclusió social i la tolerància d’una manera original i creativa: mitjançant el menjar i el fet alimentari, entès com a potencial transformador i cohesionador de cultures, pobles i persones. Els participants reflexionaran i discutiran el tema de la migració i el diàleg intercultural, pel que fa tant als ciutadans europeus que es desplacen a altres països europeus (per exemple, per trobar un lloc de treball) com als ciutadans no europeus que es desplacen a Europa per diferents raons. Els participants exploraran diferents cultures i orígens través dels aliments, que s’utilitzaran com una eina per facilitar un entorn propici on compartir tradicions i aprendre coses noves.

Més informació sobre aquest projecte aquí.

Àmbit temàtic: Ciutadania Europea, Cultura, Drets Humans, Gastronomia, Inclusió social, Networking internacional

Quan? Del 3 al 15 d’octubre de 2017. A més, del 21 al 24 de juliol tindrà lloc una trobada prèvia de líders de grup, a la qual és obligatòria l’assistència per part del líder.

On? A Passignano sul Trasimeno (Itàlia). Per conèixer les rutes de viatge recomanades, consulteu l’infopack.

Com? Les activitats que es duran a terme consistiran fonamentalment en classes de cuina i tallers proposats i gestionats per tots els països participants, així com debats, activitats d’educació no formal, visites a llocs d’interès cultural, presentacions interculturals i sopars.

L’infopack es pot descarregar des d’aquí: Food for Inclusion – Infopack

I els programes d’activitats per als participants i per al líder, aquí:

Food for Inclusion programme for participants

Food for Inclusion programme for leaders

Països participants: 7 (Bulgària, Espanya, Estònia, França, Itàlia, Lituània i Turquia)

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a 5 persones a aquest projecte (4 participants + 1 líder de grup). Els participants han de tenir edats compreses entre els 18 i els 25 anys. Per sol·licitar de participar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com.

Les persones participants han de reunir les característiques següents:

4 participants:
– Edat compresa entre 18-25 anys
– La meitat d’ells (2) han de tenir una nacionalitat diferent a l’espanyola, tot i residir actualment a Espanya (s’accepten els casos de doble nacionalitat)
– Disponibilitat per a les dates del projecte (íntegrament) i per a una o dues reunions prèvies a Espanya (que podran celebrar-se via Skype)
– Interès per viure una experiència intercultural i nivell d’anglès suficient per comunicar-se en aquest entorn
– Interès en la temàtica del projecte, i a poder ser també experiència (tot i que no és imprescindible)
– Disposició per a passar 10 dies en un entorn rural

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del projecte es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (275 euros per persona – límit pendent de confirmació). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com sol·licitar de participar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets, quin és el teu contacte amb el món de la gastronomia, la multiculturalitat, i/o els moviments migratoris, i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com.

3. Un cop t’haguem admès i no pas abans, omple aquest formulari en anglès.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.