Coneixeu els dibuixos de Carol Rossetti?

Pensar i divulgar el feminisme des de l’art i l’art des del feminisme, com no pot ser d’altra manera en una societat democràtica i igualitària. Us hi animeu?

Cerquem dues persones, preferiblement joves artistes, per participar al projecte “Feminist Artworks”, que tindrà lloc el mes de novembre de 2015 a França.

Women-Illustrations-Carol-Rossetti

Què? L’objectiu d’aquest projecte és crear materials educatius feministes en forma d’històries il·lustrades, en diversos idiomes i des de diferents perspectives culturals. Pensem que aquesta és una bona manera d’enfortir el feminisme a Europa. Més informació aquí.

Àmbit temàtic: Art, feminisme

Quan? De l’1 al 15 de novembre de 2015

On? A Saint-Valery-sur-Somme (França)

Feminist artworks venue

Com? L’art -especialment la il·lustració- serà el vehicle principal d’expressió en aquest projecte. Activisme, art i recerca es donaran la mà sota el paraigües feminista. Podeu descarregar aquí el programa provisional de les activitats: draftProgrammeFeministArtBooks

Països participants: Azerbaijan, Bielorrússia, Catalunya, Estònia, França, Portugal, Sèrbia i Ucraïna

Places disponibles: Adalet pot enviar 2 persones a aquest projecte

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert. Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals.

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]