Recorda que cal ser soci/a d’Adalet per participar en un projecte: pots fer-te’n fent clic aquí. Al fer-se soci/a es paga una quota vitalícia i única de 25 euros. Recorda també que els costos de transport fins a 170 euros per persona en el cas d’aquest projecte, allotjament i manutenció estan coberts pel programa Erasmus+.

Què? La “European Mountain Week” és un projecte en què un grup de joves procedents de 7 països europeus conviuran durant uns dies articulats al voltant del debat i les activitats referents a la consciència mediambiental. En un ambient propici, a l’aire lliure, es treballarà per trobar solucions a qüestions de candent actualitat com la pol·lució o el canvi climàtic; i, evidentment, no es perdrà ocasió per gaudir de la passió comuna – la muntanya.

Podeu descarregar l’infopack del projecte, amb tota la informació detallada, aquí: EMW_INFOPACK

Àmbit temàtic: Esport, Gestió d’equips, Inclusió social, Medi ambient, Voluntariat

Quan? Del 5 al 13 de juny de 2017. 

On? A Celano (Itàlia). Per saber les rutes de viatge recomanades, consulteu l’infopack. L’allotjament serà organitzat per AMFI Internacional en hotels de com a mínim 4 estrelles.

Com? Podreu consultar el programa detallat d’activitats a l’infopack i/o se us remetrà per correu electrònic dies abans del projecte.

Països participants: 7 (Albània, Armènia, Espanya, Itàlia, Lituània, Romania i Turquia)

Places disponibles: Adalet pot enviar fins a 7 participants a aquest projecte (6 participants + 1 líder de grup). Per aplicar, cal enviar un e-mail a ajadalet@gmail.com.

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (170 euros per persona). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals, i l’infopack del projecte.

Com aplicar:

1. Si no ets soci/a d’Adalet, fes-te’n aquí.

2. Envia el teu e-mail explicant breument qui ets, quin és el teu contacte amb el món de la muntanya, i per què t’agradaria participar a ajadalet@gmail.com, abans del 24 de març de 2017.

Més info: Si tens cap dubte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]

Per motius d’economia del temps i respecte a les persones que fan les coses correctament, els missatges que demanin informacions contingudes a la nostra pàgina web no s’atendran. Tota la informació bàsica que necessites saber està present o bé enllaçada en aquesta pàgina.

Llegeix també les Frequently Asked Questions (FAQs) sobre projectes internacionals aquí.