Què? El seminari internacional “DIY – Do It Yourself, Do It as a Youth-worker – creative solutions for unemployment among young artists” és un projecte que pretén explorar les necessitats específiques dels i les joves artistes a l’hora d’accedir o mantenir-se en el món laboral, així com proveir d’eines i estratègies per millorar l’ocupabilitat d’aquest col·lectiu.

Àmbit temàtic: Emprenedoria, art

Quan? Del 13 al 19 de setembre de 2015

On? A Wolimierz (Polònia). Els aeroports més propers són: Wroclaw (Polònia), Praha (Rep. Txeca). És necessari arribar a Polònia el 13 de setembre i marxar-ne el 20 de setembre. Per a més informació, consultar:

InfoPack del projecte: disponible aquí.

Sumari del projecte: disponible aquí.

DIY venue

Com? Les activitats principals seran seminaris i tallers participatius. El programa provisional es pot consultar aquí.

Països participants: Armènia, Bielorrússia, Bulgària, Catalunya, Egipte, Espanya, Geòrgia, Itàlia, Moldàvia, República Txeca, Romania, Sèrbia, Turquia i Ucraïna

Places disponibles: Adalet pot enviar 1 persona a aquest projecte

Finançament: Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes, i transcorregudes unes setmanes des de la finalització del curs es retornaran les despeses de transport avançades per cada participant sempre i quan no se superi el límit establert (en aquest cas, 275€). Consulteu les condicions generals a la nostra pàgina d’informacions pràctiques per a projectes internacionals. Més informació està disponible en aquest enllaç.

Una vegada rebis la confirmació d’haver estat seleccionat/da, hauràs de comprar els teus bitllets i omplir el formulari que trobaràs aquí abans de l’1 de setembre de 2015. Qualsevol persona que no estigui segura de poder realitzar aquests tràmits abans d’aquesta data ha d’abstenir-se de presentar candidatura.

Més info: Si tens cap dubte o vols participar al projecte, contacta!

ajadalet@gmail.com
+34 699 628 980 [Telèfon o WhatsApp]